Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till Göteborgs universitets studentkårer!

GUS är samarbetsorgan mellan tre av fyra studentkårer.

GUS arbetar med utbildningsbevakning centralt mot Göteborgs universitet. I detta arbete ingår att träffa rektor och anställda inom universitetets ledning för att tillsammans arbeta fram de bästa lösningarna för studenterna. Vi utser också studentrepresentanter till alla centralt beslutande och beredande organ på universitetet.

I GUS styrelse är medlemskårerna Göta studentkår, Sahlgrenska akademins Studentkår och Konstkåren representerade. Handelshögskolans i Göteborgs studentkår är sedan 2014 inte medlem i GUS och därmed ej representerade i styrelsen. Styrelsen träffas en gång i månaden. Den dagliga verksamheten sköts av presidiet och kansliet.

Presidiet består av ordförande Elin Gunnarsson och vice ordförande Julia Nyberg. Kansliet består av student- och doktorandombuden Lotta Larsson Hanning och Eva Fluur Jonson samt ekonom Michaela Karlsson. Tveka inte att kontakta oss om du har har några frågor eller kom och besök oss på Studenternas hus på Götabergsgatan 17!

Mer information

FullText field - undefined
Sidansvarig: GUS Webmaster|Sidan uppdaterades: 2011-03-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?