Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Verksamhet

Studentinflytande och kårpolitiskt påverkansarbete
GUS presidium utövar studentinflytande och driver kårpolitiska frågor på central nivå genom studentrepresentantion, val av samt samordning av studentrepresentanter och som remissinstans för GU. GUS åsiktsdokument och ställningstaganden styrs av medlemskårerna. Läs mer under studentinflytande

Rapporter
GUS presidium och student- och doktorandombuden skriver rapporter kring studenters situation vid GU. Läs mer under rapporter.

SAMO-verksamheten
En i GUS presidium ansvarar för att samordna studentarbetsmiljöombud. SAMO:s bevakar arbetsmiljön för studenter vid GU. Läs mer under studentarbetsmiljöombud.

Stödja studenter
GUS student och doktorandombud stödjer studenter och studentkårerna i ärenden rörande studenters rätt vid GU och i diciplinnämnden. Läs mer under student- och doktorandombud.

Administrativt och organisatoriskt arbete
Både GUS presidium och kansliet utför administrativt och organisatoriskt arbete. Arbetet består bland annat av att utföra och arkivera protokoll, uppdatera hemsidan och att skicka ut information till studentkårer. 
 

Sidansvarig: GUS webbansvarig|Sidan uppdaterades: 2020-06-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?