Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Eva Fluur Jonson

Jag har arbetat som student- och doktorandombud på GUS sedan 2014 och har stor kännedom om universitetet och de situationer som du som student kan hamna i. Som ombud möter jag studenter i situationer som kan upplevas som svåra och tyngande. Jag försöker möta dig i den situation som du befinner dig i och kan ge råd och vägledning enligt rådande författningar och övriga bestämmelser. Du kan ta kontakt för att diskutera ditt ärende och därefter bestämma dig för vad du vill göra. En kontakt med oss ombud behöver inte resultera i något annat än ett samtal. Du själv väljer vad som händer efter en kontakt med oss.

Jag har en master i keramikkonst och har därefter läst juridik. Vi arbetar ständigt för att hålla oss uppdaterade på ämnen som rör universitetsvärlden och sådant som är viktigt för ombudsverksamheten.

Om du som student stöter på problem i din utbildning eller har frågor om dina rättigheter så är du välkommen att kontakta mig. Jag har tystnadsplikt och tar inte ditt ärende vidare om du inte själv önskar det.

Kontaktinformation

Eva Fluur Jonson

GUS Studentombud,
Box 133, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Götabergsgatan 17

Telefon:
076-618 62 17

Sidansvarig: GUS webbansvarig|Sidan uppdaterades: 2023-11-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?