Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om GUS

Göteborgs universitets studentkårer (GUS) är samarbetsorganet för tre av de fyra studentkårerna vid Göteborgs universitet. Sedan oktober 2014 är Handelshögskolan vid Göteborgs studentkår (HHGS) efter eget intiativ inte längre med i GUS.

GUS bedriver övergripande utbildningsbevakning vid Göteborgs universitet och tillätter studentrepresentanter i centrala och universitetsgemensamma organ.

GUS samarbetar också kring andra studentrelevanta frågor av övergripande karaktär samt anordnar utbildningar i universitetsdemokrati och studentfackligt arbete.

Samarbetet skall bygga på respekt för varandras likheter och olikheter och genomsyras av delaktighet från medlemskårerna.

Som student vid Göteborgs universitet har du möjligheten att vara medlem i en av de fyra studentkårerna. Studentkåren kan i sin tur vara medlem i GUS.

Du vänder dig alltid till den studentkår du är medlem i om du har några frågor om kårmedlemskap eller din studiesituation.

GUS_logga

Kontaktinformation

GUS

Box 133, 405 30 Göteborg

Sidansvarig: GUS Webmaster|Sidan uppdaterades: 2014-11-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?