GUS söker studentombud

Nyhet: 2010-01-25

Göteborgs universitets studentkårer (GUS) är ett samarbetsorgan mellan de studentkårer som verkar vid Göteborgs universitet. Inför höstterminen 2010 kommer GUS att expandera sin ombudsverksamhet och vi utlyser därmed en tjänst som studentombud på heltid.

I arbetsuppgifterna ingår att stödja och företräda studenter och doktorander som stött på problem i sin utbildning. Vidare ingår även rådgivning, information och eventuellt visst utredningsarbete i frågor som rör regelverk och övriga villkor för studier på universitetsnivå.

För mer information, se www.gus.gu.se/studentombud

AV:

Sidansvarig: GUS Webmaster|Sidan uppdaterades: 2014-11-06